18 Mayıs 2015 Pazartesi

PEMBE GÖNLÜM SENDE
Havalar buz gibi, sürekli yağmur yağıyor, henüz bahar aylarından eser yok ama : )) Ben yine de sizleri şimdiden bahar aylarına götüreyim. Eminim bu pembe ve fuşya newsletteri gördüğünüzde içiniz açıldı : ) ve bir an önce pembe alışverişine çıkmak istediniz : )

Pembe panter şehre geri dönmüş : )) hatta bana da yaslanmış : )) Severiz kendisini bir mahsuru yok!!!
İşte bu sezonun en gözde renkleri pembe ve fuşya. Sadece kıyafette değil, bir çok alanda görüyoruz. Dekorasyon, mutfak ve banyo eşyalarında, nevresim, perde, teknoloji ürünleri, makyaj ve mobilyada...
Peki pembeler, fuşyalar nasıl kullanılır? Kış boyunca hepimizin çok beyaz olduğunu tahmin ettiğim için öncellikle hafif bir bronzluk öneririm. Pembe de tıpkı kırmızı gibi aşkın ve sevginin rengidir ama kırmızıya göre daha romantiktir.
MAKYAJ TÜYOSU ; pembe ve fuşya tonlarında makyaj yüzümüzü her zaman daha fresh ve genç gösterir. Yaşınızdan daha küçük görünmek istiyorsanız allığınızı açık pembe tonlarında seçin.
Pembe rengi kullanırken doğru renklerle kombinlemek önemlidir. Doğru renkler ise açık ve koyu gri, siyah, bej ve beyazdır. Spor kıyafetlerinizde ise pembeyi, rahatlıkla yeşil ve koyu mavi ile de kombinleyebilirsiniz.
Pembe giydiğinizde küçük bir kız çocuğuna benzememek için, hafif bir sertlik de vermelisiniz. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Zıt kumaşlar ve kıyafetler ile kombinleyerek. Örneğin cici pembe bir elbisenin altına bej/kahve tonlarında bir çizme/bot giyebilirsiniz. Veya üzerinize sportif bir mont atabilirsiniz. Bu ister kot ister deri olabilir. Yeterki kontrast olsun. Ama tabii bunu uygularken hangi ortamda olduğunuz önemli. Bu tüyolar günlük hayat için geçerli. Düğüne veya davete gidiyorsanız değil : ) Ama tabii şu da var; her zaman pembe giyindiğinizde kontrast yapmak zorunda değilsiniz. Fakat o zaman da pembe aksesuarlara boğulmamanız lazım : )
Havalar henüz bu kıyafetleri giymemize müsade etmiyor olabilir : ) Ama siz o zamana kadar pembe bir smoothie için veya pembe bir pasta yiyin   Mmmm : ) ben varım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder